Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

After Sales Turkije

Om het verhuurpotentieel van uw woning te optimaliseren...
Nadat u een woning van Turkey Houses heeft gekocht, stopt ons service niet. Wij bieden een uitgebreid pakket aan After Sales diensten en woningbeheer aan, uitgevoerd door ons internationale team en zorgvuldig geselecteerde partners.

Professioneel beheer van de woning biedt de mogelijkheid om verhuur rendement te generen, met een minimum aan inspanning en kosten en met een volledig gerust gevoel. Ons uniek online customer care systeem stelt u in staat om de kosten en uitgaven (voor oa nutsvoorzieningen) van uw woning te volgen, een schoonmaakopdracht of onderhoudsverzoek aan te vragen, luchthaventransfers te boeken en online betalingen te doen voor de woning.

Aaronder ook personeel dat zowel Engels als Turks spreekt voor een goede communicatie tussen onze technische medewerkers met de huiseigenaren. Het dienstenpakket van onze After Sales is zeer breed. Onderstaand vindt u de essentiële punten van ons woningbeheer samengevat.

Wat is inbegrepen ?

 • Onderhoud van de tuinen, zwembaden en technische installaties
 • Beveiliging op een aantal projecten
 • Betaling van uw facturen voor nutsvoorzieningen (obv individueel meter verbruik)
 • Regelmatige controle en ventilatie van uw woning

Verhuur Service

Naast ons uitgebreid pakket aan beheerdiensten, staat onze verhuurwebsite www.rentalinturkey.net ter beschikking van Turkey Houses huiseigenaren om het potentieel van uw investering te optimaliseren. Ontworpen voor optimale verhuur mogelijkheden. Turkey Houses heeft als uitgangspunt dat uw woning een lucratieve investering moet zijn. Daarom besteden wij bij de ontwikkeling nieuwe projecten al veel aandacht aan het verhuuraspect. Dit begint met het kiezen van de juiste locatie en breidt zich uit tot de verfijning van de kleinste details in het interieur. Al onze projecten hebben een heerlijk groot buitenzwembad en zorgvuldig aangelegde tuinen. De meeste projecten hebben vele faciliteiten op het terrein, zoals een binnenzwembad, fitnessruimte, sauna maar ook 24u beveiliging, draadloos breedband internetverbinding en een gemeenschappelijk satellietsysteem voor tv om zo de maximale verhuurmogelijkheden te verwezenlijken. Al onze woningen zijn uitgerust met een energiebesparend elektriciteitssysteem, zoals gebruikelijk in hotelkamers, om deze kosten bij verhuur te minimaliseren.

De voordelen voor woningverhuur

 • Altijd bereikbaar met rechtstreekse (charter) vluchten
 • De vliegvelden van Izmir en Bodrum zijn, aan de Turkse kust, de enige huidige luchthavens die het gehele jaar open blijven en vanuit heel Europa met rechtstreekse (charter)vluchten te bereiken zijn.
 • Het mildste winterklimaat van Turkije.
 • Het oostelijk deel van de Turkse Middellandse zeekust heeft maar liefst 300 dagen zon per jaar.
 • Er is uitgebreid aanbod aan leuke activiteiten.
 • Rond Kusadasi lijken de mogelijkheden tot leuke vakantie activiteiten oneindig. Men kan zich vermaken met raften, bergbeklimmen, paardrijden, paragliden, GoKarten, paintballen, duiken, zeilen en met nog vele andere (water) sporten en activiteiten.
 • Het beheer van uw Woning
 • Het verhuurpotentieel van uw woning geoptimaliseerd.
 • Na de aankoop van uw woning stopt de service van Turkey Houses niet. Wij bieden een uitgebreid pakket van After Sales diensten en woningbeheer aan. Dit wordt uitgevoerd door ons internationaal team en onze zorgvuldig geselecteerde partners. Door professioneel beheer van de woning zal u met minimale inspanning en een gerust gevoel, een hoog verhuur rendement behalen.
 • Via ons unieke online customer care systeem kunt u voor de huurwoning de kosten en uitgaven (voor o.a. Nutsvoorzieningen) volgen, opdracht geven tot schoonmaak of onderhoud, luchthaventransfers boeken en betalingen online regelen.
Contacteer Ons