Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Botanic - Zeezicht

Spanje
Costa del Sol
Benahavis
Vanaf
350000
Type woning
Appartement
Binnenruimte
130 m2
terras
63 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Parkeerplaats
1
Zwembad
Gezamenlijk

Botanic - Zeezicht


Luxe appartementen: BOTANIC – LA RESERVA DE ALCUZCUZ, BENAHAVIS, MÁLAGA

Botanic is een unieke woonwijk die waarden als duurzaamheid, ecologie en bioklimatische architectuur hoog in het vaandel draagt. De opbouw in verschillende niveaus staat garant voor een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving.

Tijdens het ontwerp werd speciale aandacht besteed aan de groene zones. De verticale tuinen en groenstroken zijn een weerspiegeling van de verscheidenheid aan autochtone bomen en plantensoorten en vormen de woonwijk om tot een uniek natuurgebied.

Het project omvat 92 lichte en ruime woningen met drie slaapkamers en onderscheidt zich door zijn grote, zuidelijk georiënteerde terrassen. Op de dakverdieping van de vier verdiepingen hoge gebouwen zijn ruime en moderne dakappartementen en spectaculaire zonneterrassen ondergebracht.

De woningen beschikken over ruime vertrekken die aan veel striktere normen voldoen dan de huidige marktstandaarden. Ze zijn modern ingedeeld en beschikken over een keuken, zitkamer en terras.

Ondergrondse parkeerplaats en bergruimte, in de prijs inbegrepen.

KWALITEITSAFWERKING

De woningen worden afgeleverd met kwaliteitsvoorzieningen. Alle vertrekken beschikken over een vloer van crèmekleurig marmer, de badkamers zijn afgewerkt met grote marmertegels, het terras is toegankelijk via brede schuifdeuren, en de woning is standaard ingericht met huishoudapparaten en sanitaire voorzieningen van topkwaliteit, ledverlichting, airconditioning en vloerverwarming in de badkamers.

Botanic draagt waarden als duurzaamheid en ecologische architectuur hoog in het vaandel. De zonnepanelen en thermische en akoestische isolatie staan garant voor milieuvriendelijke en energiezuinige woningen met energielabel B.

Typologieën onroerend goed: Appartement, Penthouse, Begane grond
Inclusief: Ondergrondse parkeerplaats, Bergruimte, Gemeenschappelijke zwembad, Lift, Gemeenschappelijke tuin, Airconditioning, Verwarming, Vloerverwarming
Andere: Zeezicht, Uitzicht op de golfbaan, Vlakbij het strand, Terras
Energiekwalificatie: B

  • Vensterblinden
  • Airco
  • Aluminium kozijnen buiten met dubbele beglazing
  • Domoticasysteem
  • Ingerichte keuken
  • Lift
  • Vloerverwarming in badkamers
Strand
7 km
Golf
2 km
Luchthaven
82 km

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com