Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Jazmines - Villa Cap DOr

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
2813507
Type woning
Villa
Binnenruimte
723 m2
Tuin
2306 m2
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Zwembad
Privé

Jazmines - Villa Cap DOr


Cap D'Or, Deze luxewoning met twee etages en een rationeel ontwerp werd ontworpen in functie van het hellend terrein en met als doel van het prachtige zeezicht te genieten dat dit perceel van 2306 vierkante meter te bieden heeft. Ze bevindt zich in een van de meest prestigieuze residentiële zones Jazmines-Cumbre del Sol gebouwd zal worden

De gevel van het huis bestaat uit volumes van wit pleisterwerk in combinatie met andere uit natuursteen van Bateig en een spectaculaire dubbelhoge glazen wand dat het geheel overheerst en de zee in huis haalt.

De strategisch gelegen hal biedt een prachtig uitzicht op zee zodra men de woning betreedt. Een bestudeerde indeling zorgt voor een ruimtelijke continuïteit tussen de dagzones en het exterieur door middel van grote ramen en de dubbelhoge glazen wand van 6 vierkante meter die het hart van het huis uitmaakt.

Verder beschikt de woning over garage, keuken, audio- en videozaal en een naar zee georiënteerde eetkamer die via grote glazen deuren communiceert met een terras dat ontworpen werd als zomereetkamer. De eetkamer is een open ruimte waarin zich ook de hoofdzitkamer en de trap bevindt. De treden ontspringen uit de muur en komen uit in de zitkamer op de benedenetage, van waar men het spectaculaire dubbelhoge geheel kan overschouwen.Het tweede niveau omvat de nacht- en vrijetijdszone. Rondom strekt zich het terras uit waar het overlopende zwembad opvalt dat is afgewerkt met dezelfde donkerblauwe mozaïeksteentjes waarmee het betegeld is; op dit niveau liggen drie slaapkamers met privébadkamer en grote ramen die het landschap tot in de woning brengen.Het geheel van deze luxewoning, opgebouwd uit een uitgekiende opeenvolging van verschillende ruimten wordt gecompleteerd door een privéflat met aparte ingang, een gastenverblijf met eet- en zitkamer, eetkeuken, slaapkamer en badkamer.

De buitenelementen ronden dit geheel af met typische materialen uit het mediterrane landschap zoals de stenen muren die het perceel afbakenen en zo diverse tuinzones creëren, onderling verbonden via buitentrappen met balustrades uit roestvrij staal en glas, zoals waar te nemen is op de foto's.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken