Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Jazmines - Villa Horizonte

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
1282000
Type woning
Villa
Binnenruimte
547 m2
Tuin
903 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
4
Zwembad
Privé

Jazmines - Villa Horizonte


In de luxe woonwijk Jazmines, met name op perceel nummer 58, bevindt zich Villa Horizonte, een ontwerp dat voldoet aan de voorwaardes van een moderne bouwstijl. De villa is op drie hoogtes ingericht om zich te voegen naar de lichte helling van het perceel en om de zeezichten maximaal te benutten.


Villa Horizonte beschikt over 3 tweepersoonskamers, 3 badkamers, 1 gastentoilet, een washok, een grote zitkamer, een open keuken met een kookeilanden geïntegreerde eetkamer, garage voor 2 voertuigen, barbecue, terras, veranda, infinity zwembad en een perceel van 903m2.


Op de bovenverdieping wordt toegang tot de woning verkregen via een ruime vestibule met de zee op de achtergrond, waarop de garage uitkomt,  twee van de drie slaapkamers van de woning en de trap die ons tot de hoofdverdieping leidt.


Op de hoofdverdieping bevindt zich de suite van de woning met een inloopkast en badkamer, een ruime, lichte en zonnige slaapkamer met directe toegang tot het terras. Tevens bevindt zich op deze verdieping de zitkamer, de keuken met een spectaculair kookeiland en de geïntegreerde eetkamer, het washok en het gastentoilet. Vanaf deze verdieping heeft men toegang tot het exterieur dat over 3 verschillende gedeeltes beschikt: het gedeelte van de barbecue, dichtbij de keuken, de veranda met ruimte om er een eethoek en een zitkamer voor de zomer in te richten, alsmede een groot terras bij het infinity zwembad, waar u kunt zonnen en van het prachtige uitzicht op zee kunt genieten. De woning wordt gecompleteerd met een recreatiegedeelte op de benedenverdieping.


Een villa met een optimale indeling, hoogwaardige kwaliteiten, uitgedacht en ontworpen voor hen die willen genieten van het klimaat van de Cumbre del Sol, van de zeezichten ... en die willen ondervinden hoe het leven in het Middellandse-Zeegebied is.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken