Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Lirios - Villa Dels Arcs

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
2184899
Type woning
Villa
Binnenruimte
521 m2
Tuin
1853 m2
Slaapkamers
5
Badkamers
6
Zwembad
Privé

Lirios - Villa Dels Arcs


Villa dels Arcs ligt in de gemeente Poble Nou de Benitachell, in de provincie Alicante, een luxueuze eengezinswoning die in de prestigieuze woonzone Cumbre del Sol gebouwd zal worden. Villa dels Arcs is een elegante luxewoning op een enkele etage, met aparte gymzone en gastenverblijf en een derde zone, tussenin, met een spectaculair zwembad, terras en barbecue.

Het hoofdkenmerk van deze luxewoning aan de Middellandse Zee is haar uiterst functionele indeling. Het hart van Villa del Arcs wordt gevormd door een ruime zit- en eetkamer die uitkomt op een prachtige veranda, een charmant zomersalon dat op haar beurt de woning met het terras, het zwembad en de aparte gym- en gastenruimte verbindt.
De keuken bevindt zich naast de eet- en zitkamer en beschikt eveneens over een rechtstreekse toegang tot het terras via een kleine veranda, ideaal om er een tafel te herbergen en als eetkamer te gebruiken tijdens zomerse dagen. Voor de keukenmeubels koos men gelakte materialen met geïntegreerde trekker. Opvallend is het centrale eiland met glaskeramische kookplaat. Een erg functionele keuken, ideaal voor kookliefhebbers.
Tegenover de zitkamer ligt de hoofdslaapkamer met badkamer en suite en kleedkamer; dankzij deze ligging biedt het vertrek eveneens toegang tot het terras en kan men er eveneens de zee aanschouwen.
Op deze etage treffen we nog drie slaapkamers aan met ruime ingebouwde kasten en een gedeelde badkamer; een gastentoilet, een was- en strijkplaats en een ruime garage met toegang vanuit het huis.

Het terras is een doorlopende ruimte die de verschillende zones van het huis verbindt waardoor aantrekkelijke veranda's, discrete terrassen en charmante tuinenzones gecreëerd worden.
Op de benedenetage ontdekken we, in de linkervleugel, een fantastisch extraatje voor diegenen die ervan genieten zich te verzorgen: een gymzaal, een jacuzzi met zicht op zee, een sauna, een badkamer met douche en een extra slaapkamer met badkamer en suite die ideaal is als gastenslaapkamer. Aan de rechtervleugel treffen we het terras van het huis aan waar zich het zwembad en de barbecuezone bevindt alsook een ruime keuken, een badkamer, een bergruimte en een grote veranda met prachtige uitzichten op zee. Het zwembad van dit huis is spectaculair, het betreft een overlopend zwembad waarvan de waterspiegel zich visueel verenigt met die van de Middellandse Zee.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken