Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Lirios Design - MIKONOS

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
691000
Type woning
Villa
Binnenruimte
344 m2
Tuin
968 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé

Lirios Design - MIKONOS


MIKONOS is een woning in moderne, hedendaagse stijl, ontworpen om gebouwd te worden op de percelen van de urbanisatie Cumbre del Sol, met name in de luxe woonwijk Lirios Design.

Het betreft een woning die over twee niveaus is verdeeld, met een totaal bebouwde oppervlakte van 358,25m2,  op een perceel van meer dan 740 m2, geheel omheind. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer met een badkamer en suite en ruime, ingebouwde kasten, een ruime zit- eetkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken, vrijstaand berghok, een met een pergola overdekte parkeerplaats, die uitkomt op de hoofdentree van de woning en uitgerust is met een automatische deur. Het grote terras van 77,60m2 waar zich het infinity zwembad bevindt, verdient extra vermelding. Van daar geniet men een prachtig uitzicht op de zee. Een open souterrain, beschikt over 80,85m2 voor een extra slaapkamer, een gymnastiekzaal of een eenkamerwoning. Een villa, gelegen op het Zuidoosten met een schitterend uitzicht op zee. 

De aandacht dient gevestigd te worden op het moderne design van de gevel van de woning; een combinatie van rechte vormen, uitstekende gedeeltes die voor schaduw zorgen, platte daken, grote vensters en witte muren, aangekleed met stenen elementen, hedendaagse stijl in de luxe woonwijk Lirios Design, urbanisatie Cumbre del Sol, in Benitachell, tussen Jávea en Moraire, aan de Noordelijke Costa Blanca.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken