Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Lirios Design - SAMOS

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
695800
Type woning
Villa
Binnenruimte
340 m2
Tuin
843 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé

Lirios Design - SAMOS


Samos, een woning van modern, hedendaags ontwerp, gecreëerd om gebouwd te worden op de percelen van de urbanisatie Cumbre del Sol, in de luxe woonwijk Lirios Design, in de gemeente Benitachell tussen Jávea en Moraira aan de Noordelijke Costa Blanca. 

Het betreft een woning die over twee niveaus is verdeeld, met een totaal bebouwde oppervlakte van 347m2, geheel omheind. De woning beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers, de hoofdslaapkamer met badkamer en suite en ruime, ingebouwde kasten, een ruime zit- eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met voorraadkast, een met een pergola overdekte parkeerplaats, die uitkomt op de hoofdentree van de woning en uitgerust is met een automatische deur. Het grote terras van 64m2 waar zich het zwembad bevindt, verdient extra vermelding. Van daar geniet men een prachtig uitzicht op de zee. Een open souterrain, beschikt over 59m2 voor een extra slaapkamer, een gymnastiekzaal of een eenkamerwoning. Een villa, gelegen op het Zuidoosten met een schitterend uitzicht op zee. 

De aandacht dient gevestigd te worden op de moderne gevel van de woning; een combinatie van rechte vormen, uitstekende gedeeltes die voor schaduw zorgen, platte daken, grote vensters en witte muren, aangekleed met steen. De volledige uitrusting van de keuken omvat de huishoudelijke apparaten, de aanrechten met ingebouwde gootstenen, een glazen afscherming in de badkamer, vernuftige verlichting, airconditioning via ventilatorconvectoren, vloerverwarming  en warm water middels het systeem Altherma van Daikin.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken