Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Over Ons

RG Secondhomes is al meer dan 18 jaar de meest betrouwbare partner met eigen mensen en kantoren in Spanje en Italie en met meer dan 1.000 tevreden klanten.

Wie kan beter?

RG Secondhomes is gespecialiseerd in de Bouw- bemiddeling en Promotie van Internationaal vastgoed.

De naam RG Secondhomes staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zo ook onze filosofie van geen omwegen maar directe samenwerking met projectontwikkelaars, Banken en eigenaars van het vastgoed. Kopen zonder tussenpersoon vanaf de bron is nog steeds de kortste weg naar het verwezelijken van uw droom, u begeleiden tot de sleuteloverhandiging is ons dagelijks werk.

Door ons omvangrijk netwerk en de samenwerking met betrouwbare en gerenomeerde partners in binnen en buitenland garanderen wij u steeds de beste kwaliteit en de juiste prijs. De keuze uit een enorm aanbod in binnen en buitenland van zowel residentieel als recreatie vastgoed, dat dagelijks bijgewerkt en aangepast wordt, laat u toe de juiste keuze te maken.

Om u echter het soms ingewikkelde aankoopproces te besparen en u te behoeden voor de spreekwoordelijke" addertjes onder het gras", begeleiden wij u tijdens het ganse proces en zorgen ervoor dat u zonder zorgen door de burocratische molen heen komt, want aankoop in het buitenland heeft per land zijn eigen wetgeving en regels.

Om u te overtuigen nodigen wij u uit voor één van onze inspectiereizen, want beter dan de beste folder of foto is zelf kijken en keuren.

Kandidaat kopers begeleiden wij tijdens de inspectiereis persoonlijk, wij staan u bij met al onze kennis en ervaring bij het nemen van deze belangrijke beslissing.

Samen bezoeken wij de door u geselecteerde woningen of appartementen en helpen u met onze ervaring de juiste beslissing te nemen.

Kijk zelf

Om u te overtuigen nodigen wij u uit voor één van onze inspectiereizen, want beter dan de beste folder of foto is zelf kijken en keuren.

Kandidaat kopers begeleiden wij tijdens de inspectiereis persoonlijk, wij staan u bij met al onze kennis en ervaring bij het nemen van deze belangrijke beslissing.

Lees meer
 

Referenties

Geweldige service, heel tevreden met onze aankoop in Kusadasi, wist niet dat dit nog bestond in deze tijd, Raymond en Grace hebben onze verwachtingen overtroffen en ik zal zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Fam Spaag - Noordwijk Netherlands

We gaan deze zomer voor het eerst naar ons nieuw stekje in Villa Martin Spanje, bedankt voor de prima begeleiding en de ondersteuning tijdens onze zoektocht.

Fam Haegen Weert NL

Vanaf het bezoek op uw kantoor wisten we al dat het goed zat, nu zijn wij de gelukkige bezitter van een prachtig appartement inTurkije. Prima service en altijd beschikbaar als we met een vraag zitten.

Fam Bussels Lommel BE

Raymond en Grace, een jaar zijn jullie geduldig met ons bezig geweest tijdens onze zoektocht naar een hoeve in Italië, nooit was een vraag te veel ook al hadden we er heeeeeel veel he Grace, maar uiteindelijk onze droom gevonden, bedankt voor grenzeloze service, de hulp en alle steun.

Eric Knaepen Vanliesmond Waalwijk NL

Wij zijn heel blij met onze aankoop in Mallorca, heel goede service, geen loze beloften maar steeds volgens afspraa. Ik zal u zeker aanbevelen.

L.Moens Alken BE

ik en mijn zoon Dyon, de trotse bezitter van 4 appartementen in het prachtige Lavender Project in Kusadasi Turkije. Geweldig die Vlaamse/ Nederlandse gemeenschap en de geweldige dienst na verkoop. Raymond en Grace intussen zijn we ook vrienden geworden zoals zoveel van uw klanten.

Master G Maasmechelen BE