Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Panorama Mar - Zeezicht

Spanje
Costa Blanca Zuid
Punta Prima
Vanaf
240000
Type woning
Appartement
Binnenruimte
79 m2
terras
17 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Parkeerplaats
1
Zwembad
Gezamenlijk

Panorama Mar - Zeezicht


Koopappartementen op de eerste lijn van de zee en het strand in Punta Prima, Torrevieja (Alicante), Costa Blanca.

Panorama Mar is een nieuw appartementencomplex van Taylor Wimpey Spanje op de eerste lijn van de zee in Punta Prima, Torrevieja, met een exclusief uitzicht op de zee en het strand.  De residentie omvat op het zuiden georiënteerde appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, ruime terrassen en een magnifiek uitzicht op de Middellandse zee en het strand van Punta Prima.

De woningen zijn ontworpen met het oog op uw comfort en gemak, en afgewerkt met kwaliteitsmaterialen zodat u ten volle kunt genieten van de gemeenschappelijke zones van de residentie.  Elke woning beschikt over een ondergrondse parkeerplaats en een bergruimte.

Panorama Mar, is een gesloten privéresidentie met camerabewaking. 

De residentie wordt gekenmerkt door ruime tuinen en kwaliteitsvoorzieningen waar u kunt genieten van de zon en het uitzicht op zee. De gemeenschappelijke zones zijn uitgerust met 3 zwembaden, waaronder een infinity zwembad en een jacuzzi. De kinderen zullen plezier kunnen maken in hun eigen kinderzwembad en in de speeltuin. De urbanisatie beschikt over rechtstreekse toegang tot de promenade. 

Punta Prima ligt op slechts 5 km van Torrevieja, beschikt over goede verbindingen en sanitaire voorzieningen, en bevindt zich vlakbij de luchthaven van Alicante en verschillende diensten die het hele jaar geopend zijn. De winkelcentra La Zenia en Habaneras en de 18-holes golfbanen van Villamartín, Campoamor, las Ramblas, Las Colinas en Lo Romero bevinden zich allemaal binnen een straal van 10 km.

Typologieën onroerend goed: Appartement, Penthouse, Begane grond
 Andere: Zeezicht, Vlakbij het strand, Terras, Aan zee, Openbaar vervoer, Faciliteiten
 

  • Airco
  • Aluminium kozijnen buiten met dubbele beglazing
  • Domoticasysteem
  • Ingerichte keuken
  • Led-verlichting
  • Lift
Golf
10 km
Luchthaven
35 km
Jachthaven
1 km
Winkelcentrum
0,1 km
0,1 km

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken