Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Playa Elisa Bay

Spanje
Costa Blanca Zuid
Mil Palmeras
Vanaf
139900
Type woning
Appartement
Binnenruimte
70 m2
terras
10 m2
Tuin
15 m2
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Parkeerplaats
1
Zwembad
Gezamenlijk

Playa Elisa Bay


Op wandelafstand strand - Playa Elisa Bay Appartementen, Mil Palmeras, Costa Blanca Zuid. 

Playa Elisa Bay appartementen in Torre de la Horadada - Mil Palmeras
 
Het complex
Gelegen tussen Mil Palmeras en La Torre de la Horadada vindt u deze nieuwe prachtige Playa Elisa Bay appartementen.
Dit woonproject in moderne stijl zal beschikken over 180 appartementen in blokken van 2 en 3 verdiepingen.  Dit project biedt verschillende appartementen lay-outs. Alle appartementen beschikken over een mooie en lichte woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. De master bedroom heeft een en-suite badkamer. De keuken is volledig ingericht en wordt geleverd met kookplaat en afzuigkap. Playa Elisa Bay biedt een enorm gemeenschappelijk zwembad en aangelegde tuin. 390 m2 zal zwembad gebied zijn, terwijl de resterende 2.510 m2 zal worden gemaakt als een gemeenschappelijke “relax” gebied.
 
3 niveau blokken:
Begane grond appartementen
• De begane grond appartement bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers. De begane grond appartementen kunnen ten volle te profiteren van terrassen aan elke kant van het appartement en een kleine tuin die kan worden uitgebreid tot de bestaande terras.
 
1e verdieping appartementen
• De 1ste verdieping appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers en 2 badkamers en een 10 m2 balkon met uitzicht op het zwembad.
 
2e verdieping appartementen
• The hoek appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een 75 m2 terras met uitzicht op het zwembad en een 75 m2 solarium op de bovenste verdieping.
• De middelste appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een 10 m2 terras met uitzicht op het zwembad en een 75 m2 solarium op de bovenste verdieping.
 
2 niveau blokken:
 
Begane grond appartementen
• De hoek appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een 10 m2 terras met uitzicht op het zwembad, een 40 m2 tuin en een 13 m2 terras
• De middelste appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een 10 m2 terras met uitzicht op het zwembad, een 15 m2 tuin en een 13 m2 terras.
 
Bovenste verdieping appartementen
 
• Deze appartementen bestaan ​​uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een 11 m2 terras, en een 67 m2 solarium. Deze appartementen kunnen zowel uitzicht op het zwembad of een groene omgeving, afhankelijk van het blok.

Het complex is gunstig gelegen nabij het prachtige strand van Mil Palmeras, banken, bars, restaurants, supermarkten, etc, met inbegrip van Zenia Boulevard en Dos Mares winkelcentrum. Verder vind je er 5 golfbanen binnen 10 minuten rijden, met inbegrip van de bekroonde Las Colinas Golf & Country Club.

 

  • Vensterblinden
  • Airco
  • Keuken
  • Led-verlichting
Strand
0,3 km
Golf
3 km
Luchthaven
50 km
Jachthaven
1 km
Winkelcentrum
1 km
1 km
RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com