Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Spanje

INVESTEREN IN SPANJE? NU OF NOOIT...

Zon, zee, strand en een eigen huis onder de zuiderse zon is bij vele Belgische gelukzoekers de nieuwe droom. In 2015 kochten 80 procent meer Belgen en Nederlanders een tweede verblijf in Spanje. Zonnekloppers spenderen steeds liever hun geld aan Spaans vastgoed als gevolg van de lage opbrengst op de spaarboekjes en de nieuwe aanpak van Spaanse bouwpromotoren.

Het zijn nu vooral jonge kopers die de buitenlandse vastgoedmarkt betreden: tweeverdieners die hun gezinswoning vrijwel hebben afbetaald en hun spaargeld nu investeren in buitenlandse baksteen.


Costa Blanca

Een van de beroemdste kusten van Spanje, de Costa Blanca trekt miljoenen bezoekers per jaar en is van oudsher een favoriete bestemming voor aangetrokken tot de helderblauwe wateren buitenlandse kopers, mijlen van gouden zandstranden, schilderachtige dorpjes, verfijnde cafes en restaurants en een overvloed recreatieve activiteiten.


Mallorca

Bezoekers worden aangesloten door de charme van Mallorca. Misschien is de golfbanen, infrastructurele ontwikkelingen, prachtige stranden, het hele jaar door levendige sfeer, celebrity bewoners en wereldwijd erkend gebeurtenissen, zoals het Global Ocean Race zijn wat mensen naar de magie van Mallorca te trekken.


Costa del Sol

The Costa del Sol pulsates with life, bursting with fashionable towns and cities full of hip boutiques, chic restaurants and pumping nightlife whilst still maintaining its historic appeal and impressive heritage of cathedrals, palaces and castles.