Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Villa Santorini - LİriosDesign

Spanje
Costa Blanca Noord
Cumbre del Sol
Vanaf
546780
Type woning
Villa
Binnenruimte
239 m2
Tuin
728 m2
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
Privé

Villa Santorini - LİriosDesign


Santorini, een woning in moderne, hedendaagse stijl, ontworpen om gebouwd te worden op de percelen van de urbanisatie Cumbre del Sol, in Benitachell, tussen Jávea en Moraira aan de Noordelijke Costa Blanca.

Het betreft een in moderne stijl ontworpen woning met kwaliteit Plus van het bedrijf Grupo VAPF, met een bebouwde oppervlakte van in totaal 222,95m2, gelegen op een perceel van meer dan 750 m2. De woning bevindt zich op één enkele verdieping en is zeer praktisch ingedeeld. Er zijn 3 slaapkamers, alle met ruime, ingebouwde kasten en 2 badkamers. De hoofdslaapkamer beschikt over een badkamer en suite, de keuken is volledig uitgerust met huishoudelijke apparaten en een  ingebouwde oven en magnetron, voorraadkast, zit- eetkamer met grote ramen en rechtstreekse toegang tot het terras en het zwembad.
Het perceel is volledig omheind, heeft aangelegde tuinen, een automatische deur voor de parkeerplaats, een toegangsdeur voor voetgangers en is op het zuidoosten gelegen. 

De woning is momenteel in aanbouw in de luxe woningwijk Lirios Design en bevindt zich dicht bij de zuidelijke ingang van de urbanisatie, met een rechtstreekse toegang via Moraira en geniet alle diensten van Cumbre del Sol.

RG SECONDHOMES
  • info@rg-secondhomes.com

Opties om te kijken