Internationaal Vastgoed Makelaar in België en Netherlands – RG SECONDHOMES

Waarom ons kiezen

RG Secondhomes is al meer dan 18 jaar de meest betrouwbare partner met eigen mensen en kantoren in Spanje en Italie.

Wie kan beter?

RG Secondhomes is gespecialiseerd in de Bouw- bemiddeling en Promotie van Internationaal vastgoed.
wij hebben ons gespecialiseerd in de volledige materie wat betreft de aankoop van vastgoed in Spanje Italie en Turkije, veel locale makelaars bieden vastgoed aan in het buitenland zonder de nodige kennis, ondanks dat ze zich verschuilen achter lidmaatschappen van erkende vereningingen is hun kennis beperkt tot de nationale markt.
Hierdoor worden klanten vaak verkeerd geadviseerd en krijgen ze niet de juiste informatie.
Om dit te voorkomen is het belangrijk de juiste partner te kiezen in het land waar de aankoop plaats zal vinden.

De naam RG Secondhomes staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zo ook onze filosofie van geen omwegen maar directe samenwerking met projectontwikkelaars,  Kopen zonder tussenpersoon vanaf de bron is nog steeds de kortste weg naar het verwezelijken van uw droom, u begeleiden tot de sleuteloverhandiging is ons dagelijks werk, wij zijn dan ook geen makelaars maar onafhankelijke advieseurs.

Door ons omvangrijk netwerk en de samenwerking met betrouwbare en gerenomeerde partners in binnen en buitenland garanderen wij u steeds de beste kwaliteit en de juiste prijs. De keuze uit een enorm aanbod in het buitenland van zowel residentieel als recreatie vastgoed, dat dagelijks bijgewerkt en aangepast wordt, laat u toe de juiste keuze te maken.

Om u echter het soms ingewikkelde aankoopproces te besparen en u te behoeden voor de spreekwoordelijke" addertjes onder het gras", begeleiden wij u tijdens het ganse proces en zorgen ervoor dat u zonder zorgen door de burocratische molen heen komt, want aankoop in het buitenland heeft per land zijn eigen wetgeving en regels.

Om u te overtuigen nodigen wij u uit voor één van onze inspectiereizen, want beter dan de beste folder of foto is zelf kijken en keuren.

Kandidaat kopers begeleiden wij tijdens de inspectiereis persoonlijk, wij staan u bij met al onze kennis en ervaring bij het nemen van deze belangrijke beslissing.

Samen bezoeken wij de door u geselecteerde woningen of appartementen en helpen u met onze ervaring de juiste beslissing te nemen.


 

Vastgoed,steeds de veiligste belegging... vraag ons naar de mogelijkheden!